7 dingen waar je op moet letten als je een zichtbaarheid coach inschakelt

zichtbaarheid coach 1

Eigenlijk weet jij van jezelf dat je meer zichtbaar moet zijn met jouw bedrijf. Je hebt dit nodig om next level te komen en je niet langer af te hoeven vragen wanneer nou die volgende klant een keertje aan komt waaien. Daar is meer voor nodig dan wat je nu doet en dat weet je. Een zichtbaarheid coach kan hierbij een uitkomst zijn.

Maar nu twijfel je erover om iemand in te schakelen die jou kan gaan helpen met het zichtbaar zijn in jouw bedrijf Iemand als een zichtbaarheid coach Maar je weet niet zo goed of het nu wel de juiste tijd is. Want het is immers toch weer een investering en hoe weet je of diegene een match is voor jou? Dat is waar we het in deze blog over gaan hebben. 

Wat is belangrijk voor jezelf als je een zichtbaarheid coach wilt inschakelen?

Een zichtbaarheid coach is iemand die jou advies geeft en je aangeeft welke volgende stappen voor jou belangrijk zijn om te nemen. Maar het is niet iemand die jou al het werk uit je handen gaat nemen. Daarom is het belangrijk om van jezelf na te gaan of jij de onderstaande dingen bezit voordat je met een zichtbaarheids consultant aan de slag wilt gaan. 

Wil jij meer weten over online zichtbaarheid? Dan ben je van harte welkom in de gratis facebook groep Online zichtbaarheid voor HSP ondernemers

Willen gaan voor je bedrijf

Jij bent 120% toegewijd aan het laten groeien van je bedrijf. Je weet dat deze een belangrijke factor is naar een leven waar jij gelukkig van wordt. Daarom ben je ook bereid om te investeren in jezelf en meer te leren over wat jou naar het volgende level gaat brengen. 

Je bent bereid om je te laten coachen

Je hebt niks aan het inhuren van een zichtbaarheid coach als jij het alsnog beter weet. Als jij alle antwoorden al zou hebben, dan zou je niet nu staan waar je nu staat. Wees bereid te leren van mensen die een stap verder zijn dan jij. 

Je bent bereid om actie te ondernemen

Zonder actie kom je nergens. Een zichtbaarheid coach gaat jou niet het werk uit handen nemen. Het is alleen iemand die jou nieuwe inzichten en tips kan gaan geven. Als jij vervolgens niet bereid bent om hier iets mee te doen, dan kan jij je geld net zo goed in de prullenbak gooien. 

Je bent bereid om nieuwe dingen te proberen

Als jij de actie gaat nemen, is de kans groot dat er van je gevraagd wordt buiten je comfortzone te treden. Het is van belang dat je hier ok√© mee bent. Daar in de oncomfortabelheid ligt het punt waarin je kan gaan groeien. En dat is precies waar jij om vraagt in je bedrijf. 

Je bent bereid om te inversteren in je traject

De investering in een zichtbaarheid coach komt natuurlijk in geld, maar ook tijd. De tijd van jou en de tijd van je coach. Tijd is van onschatbare waarde en het enige wat je nooit terug zal krijgen. Verspil je tijd daarom niet en zorg ervoor dat jij bereid bent de investering te maken. 

Vertrouw op het proces

Het proces wat je doormaakt wanneer je gaat samenwerken met een zichtbaarheid coach ( of welke business coach dan ook) ziet er niet altijd uit zoals je verwacht had. Het kan daarom zijn dat vroegtijdig wilt afhaken of je laat afleiden door wat andere coaches zeggen. Maar weet dat dit alles naar boven komt omdat jij de keuze hebt gemaakt om uit je comfortzone te gaan stappen. 

Uit je comfortzone treden gaat nooit zonder slag op stoot. Het universum gooit waarschijnlijk meerdere dingen op je pad waardoor jij je kan laten afleiden. Toch is het belangrijk om te vertrouwen op het proces. De uitkomst hoeft niet altijd te zijn wat je er van verwacht had, maar vaak is het wel precies wat je nodig had. Want jij hebt geweten dat jij hulp moest vragen van deze persoon ookal wist je nog niet precies waarom. 

Ga altijd eerst in gesprek

Als jij kiest voor een 1-op-1 traject met iemand, zorg er dan voor dat je altijd eerste een voorgaand gesprek kan plannen met diegene. Want als je iemand spreekt kan het maar zo zijn dat je toch geen match lijkt te zijn voor elkaar. Door een kort gesprek kan je zo een heleboel narigheid voorkomen. 

Zou je met mij eens in gesprek willen om te zien of ik jou kan helpen groeien met je bedrijf? Dan kan je hier een gratis zichtbaarheid sessie inplannen. 

Vond je deze blog waardevol? Deel hem dan met je netwerk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *