8 Tips voor de start van je website

Gratis online training

Donderdag 6 april om 20.00 uur.

Wat gaan we behandelen tijdens deze online training?

Voordat je gaat starten met het maken van je website, zijn er een aantal belangrijke dingen om overna te denken. Het gaat over onderwerpen dat jou een hoop tijd gaan schelen als je hier van te voren goed overna denkt. En je mag vervolgens het beste resultaat verwachten. Waar we het oa over gaan hebben:

  • Het uiterlijk van je website
  • Wat is je doel?
  • De beste manier om een website te bouwen
  • Het belang van goede hosting

Dit alles komt aanbod tijdens het GRATIS webinar. 

Hi, ik ben Quirine

Hoi, Ik ben Quirine. En ik weet maar al te goed wat er bij komt kijken wanneer je start met ondernemen. Dat is namelijk waar ik al veel ondernemers mee geholpen heb. 

Zo weet ik dat een website maken niet moeilijk hoeft te zijn, je moet er alleen de juiste handleiding voor hebben. Doordat ik mij de laatste jaren heb verdiept in het zo functioneel mogelijk maken van je website, voor eigenaar en gebruiker, vond ik het tijd om deze tools met jou te delen. 

Quirine franken

Meld je hier aan om erbij te zijn op 6 april