Energetic Webdesign

De techniek van een website gecombineerd met intuïtief design

Je wilt geen standaard webdesigner om jouw praktijk online te brengen, maar iemand die zich kan inleven op jouw bedrijf  en de techniek goed begrijpt. 

"Een goede website straalt jouw energie uit, levert je betalende klanten op en zit technisch goed in elkaar."

Is dit voor jou herkenbaar?

 • Je wilt een nieuwe website voor je bedrijf laten maken en je zoekt hierbij iemand die niet alleen op technisch gebied, maar ook energetisch kan neerzetten wat jij nodig hebt. 
 • Je hebt zelf moeite om jouw ideeën tot leven te laten komen op een website. Daarbij heb je van de techniek al helemaal geen idee. 
 • Je wilt een website die past bij jou en ook helemaal jouw uitstraling laat zien en geen standaard in een dozijn uiterlijk. 
Energetic Webdesign
Energetic webdesign

Waarom Energetic Webdesign?

Intuïtie speelt een steeds grotere rol in het ondernemerschap. Niet alleen voor ondernemers die willen starten met een healing praktijk, maar ook op andere gebieden. Als je dan met iemand moet samenwerken die jou helemaal niet begrijpt, dan is dat zonde. Want waarschijnlijk leidt het niet tot het resultaat dat je graag zou willen. 

Je hebt iemand nodig die niet alleen de techniek voor jou in elkaar zet, maar zich ook kan inleven in jouw bedrijf en waar je om vraagt. Ook als je dit misschien niet helemaal onder woorden kan brengen. 

"Ook een Energetic Webdesign moet je klanten gaan opleveren."

Hoe werkt het?

1 2

Plan een gratis Match Call in. Tijdens deze call kunnen we kennismaken en zien of wij goed bij elkaar passen om samen te werken

2 1

Samen gaan we aan de slag met het creatief process. We verzamelen de branding, foto’s en teksten. Alles wat nodig is om de website te maken. 

3

Dan ga ik voor je aan de slag en staat er al snel een mooie nieuwe website voor je klaar. 

Quirine franken

Hi, Ik ben Quirine. Een aantal jaar geleden ben ik begonnen met het ontwerpen van websites. Aangezien ik een echte HSP’er ben en intuïtief ben ingesteld, kwam ik er al snel achter dat ik als geen ander de technische kant van een (online) bedrijf kon combineren met de gevoelskant. En ook vinden spirituele ondernemers dit veel makkelijker om mee samen te werken. 

  In mijn webdesign richt ik mij op gebruiksvriendelijkheid en conversie gericht design. Maar ook, hoe laat je de uitstraling van een bedrijf goed naar buiten komen? 

Dit doe ik dan ook graag voor ondernemers die op hun manier de wereld een stukje mooier willen maken. 

Revieuws

Administratiebureau Balans

Suzanna de Bruin

Manon | 4Binding

Al een lange tijd zit ik te denken en twijfelen, ik wil uitbreiden met mijn bedrijf. Er moet frisse wind door mijn bedrijf. Ik wil zakelijk zijn maar ook spontaan en klanten moeten het gevoel hebben dat alles bespreekbaar is. Ik ben meer betrokken bij mijn klanten als de gemiddelde boekhouder vermoed ik en dat wil ik tonen via mijn website. Toen zag ik de advertentie van Quirine, en daarin stond precies wat ik bedoelde! Het eindresultaat van mijn website? Ik had het niet beter kunnen doen, zonder al te veel overleg heeft ze precies gemaakt wat ik bedoelde!

Dankje wel Quirine, ik adviseer iedereen aan om zijn website door jou te laten bouwen of in een nieuw jasje te laten steken. Ik ben super trots en super tevreden.

Quirine is in staat om abstracte ideën te vertalen naar een gebruiksvriendelijke website. Ze is geweldig om precies te snappen wat je bedoelt, zelfs als je daar er zelf nog geen duidelijkheid over hebt. Ze is makkelijk om mee te werken en zo veel meer dan een webdesigner. Eigenlijk is ze een business coach die je helpt duidelijkheid te geven aan de verschillende aspecten van je business.

Zo blij dat ik Quirine heb ontmoet. De manier waarop zij werkt is puur, natuurlijk, duidelijk en ook nog een stuk coachen vanuit bewustzijn en spiritualiteit sluit helemaal aan bij mij. 

Ik kan het iedereen aanraden. 

Wil je eerst kijken of wij een goede match zijn? Plan dan eerst een gratis match call in.

Quirine Franken

Deze ondernemers gingen je al voor

nieuwe website promo 6
nieuwe website promo 3
nieuwe website promo 2
Creating your Biz Quirine Franken

Het Energetic Webdesign pakket

Bij elk pakket hoort

 • Een volledig op maat gemaakte WordPress 6 pagina website. Hierbij hoort een homepagina, 2 product pagina’s, opt-in pagina, blog/podcast en contact pagina.
 • Het maken van een impressie board vooraf.
 • Een jaar lidmaatschap bij de pagebuilder Elementor Pro.
 • Een SEO plugin Rankmath Pro.
 • Website verbinden met Google Analytics. 
 • Uitleg over hoe jij zelf toegang hebt tot jouw website en kleine aanpassingen kan maken. 
 • Als de website klaar is, heb je nog een maand de tijd om vragen te stellen en dingen die nog niet helemaal werken goed in te laten stellen. 

€ 1499- excl BTW

Note: Het kan natuurlijk zijn dat het bovenstaande pakket niet helemaal past bij jou. Het is altijd mogelijk om (tegen een meerprijs) modules te voegen, zoals het mogelijk maken van een betaalmodule, het laten schrijven van teksten, etc. Neem altijd even contact op en vraag naar de mogelijkheden. 

Ben jij klaar voor een nieuwe website?

 • Je krijgt een unieke WordPress website die helemaal is afgestemd op jouw bedrijf en daarbij ook een conversie gerichte indeling heeft. 
 • Stapsgewijs werken we samen aan het uiterlijk van je website. 
 • Na afloop krijg je volledige toegang tot je eigen website. 

Nu voor slechts € 1111,- excl. BTW