Wil jij een website die jouw missie laat stralen?

Quirine Franken

Mijn naam is Quirine Franken en ik help ondernemers met een missie door een website te bouwen waardoor hun doelgroep maar al te graag “JA” tegen ze gaat zeggen. Zo hoef je zelf niet langer te prutsen en uit te zoeken waar je überhaubt moet beginnen. Want voordat je het weet, ben je urenlang opzoek naar informatie om het wiel uit te vinden. Kostbare tijd die je wel aan betere dingen kan besteden toch?

Wil jij ook zo graag:

 • Dat je website hebt die helemaal past bij jou en jouw missie?
 • Dat je de ingewikkelde techniek gewoon uit handen kan geven aan iemand die er verstand van heeft?
 • Dat je gelijk kan starten met een website die goed in elkaar zit?
 • Dat er iemand met je meekijkt in je website process zodat je niet alleen in jouw eigen hoofd bezig blijft?
 • Dat jouw missie de volledige aandacht krijgt die het verdiend?
Ontwerp zonder titel 1

Bij Creating your Biz zorgen we ervoor dat jouw missie mag gaan shinen op het internet. 

Als jij je kan vinden in het bovenstaande, dan ben je hier aan het goede adres. Want bij Creating your Biz weten we hoe belangrijk jouw missie voor jou en deze wereld is. En dat verdiend de beste plek online. Misschien lijkt het nu nog een hele berg die je moet beklimmen, maar ik beloof je, het eindresultaat is het waard.

Hoe werkt het?

1 2

Stap 1 - Content verzamelen

Tijdens de eerste fase voor het maken van een website gaan wij kijken naar wat er allemaal op je website moet komen te staan. Denk hierbij aan foto’s, teksten, kleuren, logo etc. Om het maak process van je website zo goed en snel mogelijk te laten verlopen, is het handig om dit allemaal bij elkaar te hebben voordat de daadwerkelijk website bouw begint. Ook maken we in deze fase een moodboard voor jouw website.

2 1

Stap 2 - Het bouwen van de website

Om te beginnen ga ik voor je aan de slag met de ideeën die wij samen hebben besproken. Afhankelijk van de grootte van je website zal het maakprocess zo rond de 2 weken tot een maand duren. Tussendoor stuur ik je soms een video zodat je al een klein kijkje achter de schermen kan nemen.

3

Stap 3 - Finetunen

Het kan natuurlijk zo zijn dat er nog een kleine aanpassing moet plaats vinden aan jouw website na de lancering. Gelukkig krijg je van mij altijd een uitgebreide uitleg over hoe je jouw website zelf kunt bewerken en aanpassen. Met een opname erbij zodat je het later makkelijk weer terug kan kijken. En voor vragen kan je altijd contact met mij opnemen.

Quirine franken

Hi, Ik ben Quirine en ik help je graag jouw missie online te zetten. 

Met een aanleg voor de technische dingen ben ik lekker praktisch aangelegd. Meer dan vier jaar geleden ben ik in het webbouwen gerold en nog steeds vindt ik dat het leukste om te doen. Vooral omdat je bij een website het gehele bedrijf mooi mag laten samen komen voor één groot geheel. Het is iets dat iedere mooie missie van elke bijzondere ondernemer verdiend om gelijk een goede uitstraling te hebben.

Revieuws

Administratiebureau Balans

Suzanna de Bruin

Manon | 4Binding

Al een lange tijd zit ik te denken en twijfelen, ik wil uitbreiden met mijn bedrijf. Er moet frisse wind door mijn bedrijf. Ik wil zakelijk zijn maar ook spontaan en klanten moeten het gevoel hebben dat alles bespreekbaar is. Ik ben meer betrokken bij mijn klanten als de gemiddelde boekhouder vermoed ik en dat wil ik tonen via mijn website. Toen zag ik de advertentie van Quirine, en daarin stond precies wat ik bedoelde! Het eindresultaat van mijn website? Ik had het niet beter kunnen doen, zonder al te veel overleg heeft ze precies gemaakt wat ik bedoelde!

Dankje wel Quirine, ik adviseer iedereen aan om zijn website door jou te laten bouwen of in een nieuw jasje te laten steken. Ik ben super trots en super tevreden.

Quirine is in staat om abstracte ideën te vertalen naar een gebruiksvriendelijke website. Ze is geweldig om precies te snappen wat je bedoelt, zelfs als je daar er zelf nog geen duidelijkheid over hebt. Ze is makkelijk om mee te werken en zo veel meer dan een webdesigner. Eigenlijk is ze een business coach die je helpt duidelijkheid te geven aan de verschillende aspecten van je business.

Zo blij dat ik Quirine heb ontmoet. De manier waarop zij werkt is puur, natuurlijk, duidelijk en ook nog een stuk coachen vanuit bewustzijn en spiritualiteit sluit helemaal aan bij mij. 

Ik kan het iedereen aanraden. 

Wil je eerst kijken of wij een goede match zijn? Plan dan eerst een gratis match call in.

Creating your Biz Quirine Franken

Welk website pakket past bij jou?

VIP pakket

 • Tot 6 op maat gemaakte pagina’s
 • Recht op 2 revisies
 • Na oplevering een maand toegang tot support
 • Uitleg over hoe jij zelf je website kan beheren
 • Een jaarabbonement voor Elementor PRO

€ 1497- excl BTW

Zomeraanbieding! € 897- excl BTW

VIP pakket plus

 • Tot 12 op maat gemaakte pagina’s
 • Een strategie sessie voor jouw website waarbij we samen kijken naar de juiste klantenreis van jouw website
 • Recht op 3 revisies
 • Na oplevering een maand toegang tot support
 • Uitleg over hoe jij zelf je website kan beheren
 • Een jaar onderhoud voor jouw website

€ 1897- excl BTW

Zomeraanbieding! € 1297- excl BTW

Note: Het kan natuurlijk zijn dat het bovenstaande pakket niet helemaal past bij jou. Het is altijd mogelijk om (tegen een meerprijs) modules te voegen, zoals het mogelijk maken van een betaalmodule, het laten schrijven van teksten, etc. Neem altijd even contact op en vraag naar de mogelijkheden. 

Deze ondernemers gingen je al voor

nieuwe website promo 6
nieuwe website promo 3
nieuwe website promo 2
Creating your Biz Quirine Franken