Mini Cursus Branding voor je website

Laat je niet tegenhouden door de kleine dingen zoals het kiezen van de juiste kleur. Met deze cursus kan jij direct van start.

Je wilt beginnen met het online zichtbaar zijn van je bedrijf, maar je laat je tegenhouden omdat je nog geen duidelijk "brand" hebt staan.

Ken je dat je van allerlei plannen hebt om nu zichtbaar te worden met je bedrijf, maar dat je volledig kan vallen over de meest kleine details? Je wilt alles natuurlijk wel direct goed neerzetten om over te komen als een echte professional. 

Maar dit perfectionisme is precies waarom jij vandaag de dag nog geen goed lopend bedrijf hebt staan. En dat is helemaal nergens voor nodig. Speciaal voor jou heb ik deze mini cursus branding ontworpen. 

Herken jij jezelf hierin?

  • Je hebt grootste plannen om nu zichtbaar te gaan zijn met je bedrijf, maar zo snel je content gaat maken voor social media of wilt beginnen aan je website, loop je volledig vast. 
  • Je vind het moeilijk om een uitstraling te bedenken voor je bedrijf, maar je hebt geen budget om een dure designer in te huren.
  • Je bent perfectionistisch en wilt daarom ook je bedrijf gelijk goed neerzetten. 
  • Je kan iets bijzonders dat het verdiend om de wereld in gezet te worden, maar je wacht tot het perfecte moment daar is. 
Quirine Franken

"De beste tijd om te starten is nu!"

Quirine franken

Hoi, Ik ben Quirine. En ik weet maar al te goed wat er bij komt kijken wanneer je start met ondernemen. Dat is namelijk waar ik al veel ondernemers mee geholpen heb. 

En zelf was ik enorm perfectionistisch toen ik net begon met online ondernemen. Ik wilde gelijk alles goed doen en net zo’n duidelijk brand hebben als grote ondernemers. Inmiddels heb ik geleerd dat dit helemaal niet nodig is, en dat je niet eerst alles op een rijtje hoeft te hebben om gewoon te beginnen. 

Met deze mini cursus branding kan jij vandaag nog gaan starten met jouw online zichtbaarheid.

Laat je niet tegenhouden en ga direct van start. 

Mini cursus branding voor je bedrijf

Mini cursus Branding voor je bebdrijf

Krijg direct toegang tot deze online cursus en leer hoe jij je niet meer tegen hoeft te houden door het kiezen van de juiste kleur en lettertype. 

Je krijgt:

  • Direct toegang tot de online leeromgeving
  • Een uitgebreide uitleg over het belang van branding en hoe jij het beste kan gaan beginnen
  • Branding templates die jij kan toepassen op jouw bedrijf. 

Dit alles krijg je nu voor slecht € 27,-